Squeeze Funnel bannere MT hosszú

Merényi Tamás – utazásspecialista könyve megjelent azok számára:

Akik élni akarnak és nem csak megszülettek!

Megtudhatod, hogy az interneten hogy juthatsz a legjobb utazási ajánlatokhoz.
 Megmutatom, hogy az a rengeteg információból hogy szedheted ki a legjobb ajánlatokat.

 

Fizethet átutalással is a Szigetvár és Vidéke Takarékszövetkezet
50800166-11009687-es számú számlára.
A megjegyzésbe kérem a számlázási nevet és címet feltüntetni. Köszönöm.

Az általam talált megoldások SEGÍTENEK ABBAN, hogy a legjobb

szállásod

Több mint 1.200.000 szálláshely közül, a világ 190 országából.
A legnagyobb, legismertebb foglalóportálok
ajánlatai egy helyen.

repülőjegyed

A világ legjobb keresőmotorja
920 légitársaság
ajánlatából válogat. Kikeresi és táblázatban bemutatja a környező napokat is, melyekkel sokkal olcsób ajánlatokat is találhatunk és spórolhatunk a repülőjegyeink árából.

transzfered

Probláma lehet eljutni a reptérről a hotelünkig? Nem akarunk ezzel bajlódni? Olcsó transzfertől a limuzinig már itthonról ezt elintézhetjük. Nem kell kitenni magunkat a kapzsi taxisoknak...
Kint fognak minket várni nagyon jó áron, és visznek a hotelbe.

jegyed helyi programokra

Már itthonról elintézheted, hogy legyen City Pass kártyád,
Hopp On-Hopp off
buszra jegyed
vagy idegenvezetőd.

Ha ezt a könyvet elolvasod, olyan tudás kerül a birtokodba, hogy ezentúl az utazásaid
sokkal olcsóbbak lehetnek, mint eddig voltak!
Vilagjaroknak puhatablas ok

Dr. Nagy Imre geológus ír a könyvben a turizmusról és annak fejlődéséről.

Számtalan útleírás közül válogathatsz az olcsóbbtól a drágáig, Európától, Amerikán át Ázsiáig és Afrikáig.

Megtudhatod, hogy állj neki a vitorlázásnak, búvárkodásnak, raftingozásnak, túramotorozásnak, siklóernyőzésnek, vitorlázórepülésnek vagy épp a síelésnek...

A számítástechnika fejlődésével az interneten rengeteg információhoz juthatunk, mely segít az utazás megszervezésében. A legjobb turizmussal foglalkozó oldalakat és programokat összegyűjtöttem neked, amiket én is használok.

A könyv második fele megoldást tud neked arra adni, ha nincs elég pénzed az utazáshokhoz, mit tehetsz. Hogy kereshetsz kockázatmentesen pénzt az online turizmus világában.

Több, más más élethelyzetben lévő és más más korú ember is elmondja tapasztalatait, bizonyítékokat és segítséget ad neked ahhoz, hogy Te is részee lehess a kalandoknak.

Nincs több unalmas leírás!
Nincs több ciki kezdeti kérdés!
Nincs több bizonytalanság!

 

E helyett van…

 

Több, összefoglaló élménybeszámoló hiteles emberektől.

Utazási praktikák mellyel te is egyszerűbbé, kényelmesebbé, olcsóbbá teheted utazásod!

Életet megváltoztató üzleti lehetőség, tudás előny megszerzése azok számára akik ezzel a könyvvel rendelkeznek.

Tehát ne habozz, rendeld meg most 
a Világjáróknak, kalandozóknak című könyvet ITT!

Fizethet átutalással is a Szigetvár és Vidéke Takarékszövetkezet
50800166-11009687-es számú számlára.
A megjegyzésbe kérem a számlázási nevet és címet feltüntetni. Köszönöm.

#1 - Nincs ötleted, hogy hova menj utazni? Eleged van a túl hosszú és unalmas leírásokból?

Mi találtunk rá megoldást! Két könyvet tart a kezében az olvasó. A könyv első, nagyobb része az utazásokról szól. Tekinthető kedvcsinálónak, vagy útmutatónak, ha a sportokkal kapcsolatos utazásokat nézzük. Szól az érdeklődőkhöz és a haladó, gyakorlott kalandozókhoz. Olvashatunk körutakról több földrészen, híres és kedvelt történelmi helyeket is bejárunk.

42-43 Thaiföld
28-29 foglalóportálok

#2 - Ha megtaláltad úticélod, de nem tudod hogyan kezdj hozzá

Mi útmutatást adunk ahhoz is, ha valaki teljesen ismeretlen helyet barangolna be, hogyan álljon neki a tervezésnek.

#3 - Vágynál egy egzotikus kiruccanásra, de egyenlőre nem teheted meg?

Ezen is változtatunk, ugyanis a könyv második része egy nemzetközi üzletet mutat be. Nem mindenkinek szól, viszont aki nyitott az új dolgokra, és befogadja, amiről itt szó van, annak megváltoztathatja az életét.

FIGYELEM!!! Az életminőség javulásáért felelősséget nem vállalunk!

Többen dolgozunk azon, hogy megismertethessünk egy olyan rendszert a turizmus területén, ami forradalmasítja ezt az iparágat az interneten, kockázatmentesen! Sok ember életét már megváltoztatta és meg is fogja a világon. Kívánom, hogy a Te életed is jobb lehessen. És eljuthass álmaid vakációjára és ne csak a tévében lásd.

summer-829758_1280

Mit mondanak mások a könyvről?

Nagy várakozással vettem kezembe Merényi Tamás barátom könyvét, hiszen tudtam, hogy milyen régóta dolgozik rajta, és Tamást ismerve, biztos voltam abban, hogy nem ad ki félkész munkát a kezéből. Nem kellett csalódnom: színes változatos, érdekes ugyanakkor nagyon praktikus könyvet tart kezében az olvasó, mely tele van hasznos, és ami még fontosabb, használható információkkal. Aki utazik (és ki nem??) annak egyszerűen nélkülözhetetlen!

Cserna György – angoltanár, tolmács-fordító,
az Alexandra Kiadó volt kiadási igazgatója

2011-ben ismerkedtem meg egy céggel ami utazással foglalkozik illetve egy nagyon jó üzleti lehetőség is van benne. Ez az ami megfogott,  így váltottam az üzletiprofilomon. Sokáig kerestem olyan karakteres és jól megírt könyvet ami azt utazásokat segíti, illetve az egész folyamatot bemutatja az ajánlástól a foglalásig egyszóval minden ami megkönnyiti a döntést. Előző munkámnál a festmény értékesitésnél is sokat segitett egy jó könyv, lexikon. Amikor olvastam ezt a könyvet akkor jöttem rá mennyit segithet és segitett is, nekem  és az új partnereimnek mind utazási, mind kereskedelmi szempontból.
2010-ben ismerkedtem, meg Merényi Tamással a könyv szerzőjével és hálás vagyok a sorsnak, hogy találkoztunk. Ajánlani tudom könyvét  mindazoknak, akik tudatosan szeretnének utazni és persze olcsóbban, mint ahogy eddig tették.
 
Székely Zoltán – Írországból

Az olvasó egy különlegességet vehet a kezébe, ha megszerzi magának a könyvet. Mert ezt a könyvet – meg kell szerezni, birtokba kell venni és mindannyiszor elő kell venni, ahányszor Ön utazni akar vagy kalandra vágyik. 
Ha szeretné a benne leírt – extrém vagy kevésbe extrém – pihenési módokat kipróbálni és ehhez a leghitelesebbektől szeretne információt kapni, akkor Tamás könyvénél autentikusabb forrást ma nem talál Magyarországon.

Ha az Ön számára az utazás nem egyenlő a munkával, ha a határait és a korlátait szeretné feszegetni, ha van „bakancslistája”, akkor a leírtak alapján Ön lehet, hogy kedvet kap vagy pont ellenkezőleg, – elmegy a kedve az ismertetett tevékenységtől...  🙂

Én egy dologra bíztathatom csak Önt: olvasson el egy fejezetet, próbálja ki az abban leírtakat és köszönje meg a szerzőnek, hogy a téma legjobbjait szerepeltette a könyvében!

Jó olvasást és sok-sok élményt kívánok Önnek!

Végvári Borisz Edvárd
Egyetemi tanársegéd – Orosz Tolmács

Nagyon örülök hogy személyesen ismerhetem a szerzőt a Tamást, mondhatom nagyon jó barátom. Ő tényelg egy világjáró, tényleg egy kalandozó. Rengeteg élményt, turisztikai tapasztalatát megosztja velünk. Ha bármerre járunk a világban, és különböző programokkal akarjuk fűszerezni kirándulásainkat, akkor mire érdemes figyelni. Ez egy igazi csemege. Én nagyon vártam már a könyv megjelenését, hiszen én azóta vagyok nagy utazó, amióta a Fireflies közösségének a tagja vagyok. Még rengeteg hiányosságom van szakmailag és turisztikailag is számtalan területen. Tudom, hogy a könyv nagymértékben fogja pótolni ezen hiányosságokat.

Szeretném arra is felhívni a figyelmet kedves Fireflies tagok, hogy ez egy olyan eszköz, amit használhatsz a munkád által. Ez egy fantasztikus kontakt anyag. Meg tudják benne ismerni Pásku István a Swiss Halley A.G. egyik igazgatóját. Rengeteg sikeres üzletépítőt, magát a HDS promotálását is. És ha van egy új ügyféljelölt akkor be tudod vinni ezáltal mind az utazó világ, mind az üzleti világ olyan rejtelmeibe, ami neki lehet egy olyan segítőtárs, hogy el tud indulni ebben az üzletben. Fel tudja kelteni az érdeklődést.

Ignáth András
Platina vezető

A Tamás által írt Világjáróknak, kalandozóknak című könyv aktív világjáróknak és passzívaknak, azaz azoknak is, akik a nappaliban élik meg a kalandjaikat, szenzációs olvasmányt kínál.

Nagyon jó érzékkel olyan érdekes tematikákra bontva mutatja be az óriási és végtelenül színes és átfogó turisztikai témát, mellyel közelebb kerül hozzánk, könnyen tudunk egy-egy témával azonosulni, és így sokkal megfoghatóbb lesz.

Egy-egy témát a terület „szakértője” mutat be apró részletességgel, így hiteles forrásból kapunk bepillantást egy-egy kalandba, mely által olvasás közben mi is részeseivé válunk.

A fejezetek olvasása után úgy érezzük, máris indulnánk Afrikába, vagy már csatolnánk is a beülőt a siklóernyőzéshez.

Rengeteg mű íródott már az utazás témában, ám ez azért is egyedi, mert nagyon speciális szegmenseit mutatja be a világot átfogó utazási kalandnak.

Egy-egy rész dedikált bemutató személye az adott téma „megszállottja”, így olyan energikusan, olyan átéléssel tudja bemutatni a témát, hogy az azonnal megragadja az olvasót.

Kifejezett örömömre szolgált érezni a könyvből áradó energiát, amit a fejezetekben szereplő személyek közvetítenek, melyen nem lepődtem meg, hiszen a könyv írója, Tamás is ugyanilyen energikus és „megszállott” az élet számos területén, -legyen szó akár munkáról, hajózásról vagy bármely más kalandról. Ily módon az olvasó jó kezekben tudhatja magát egy kis kalandhoz, persze abban az esetben, ha nyitott ilyesmire és a komfortzónája megengedi. Ha esetleg valakinek egy-egy rész már túl sok, az is profitál az olvasmányból, hiszen tágítja a látókörét és a komfortzónáját.

Ez a könyv akár több ezer oldalra is duzzadhatott volna, hiszen csak a képzelet szab határt annak, hogy utazásaink során mi mindennel találkozunk, miken mehetünk keresztül. Máris várom a folytatást!

Pásku István
Swiss Halley A. G.
szolgáltatásfejlesztési igazgató

Tamás könyve a Világjáróknak kalandozóknak a Halley Diamond System és a Fireflies ajánlásával minden felhasználónak, utazóni vágyónak és kalandozónak a kedvére tesz. Érdemes elolvasni , nagyon ismert emberek írnak benne, mint például Vijucs Tvrtko vagy más hires utazási szakemberek.

A turisztika területén is nagyon jól képbe kerülhetünk, és természetesen írnak benne a Fireflies üzletépítői, akik a sikereikről beszámolnak. Megmutatják, hogy ezzel az eszközzel hogy tudjuk körbejárni a Földet, anélkül, hogy egy vagyon költenénk, akár teljesen ingyenesen is.

Bartuska József
Platina vezető

Vilagjaroknak könyv fekvo es gerinc is látszik

Terjedelem: 256 oldal, Méret: 235 x 162 mm, puhatáblás, ragasztott kötés

Kattints a BUY NOW gombra, és szerezd be a saját példányodat mindössze 3990 Ft + postaköltség (800 Ft) mert TE is 
részese lehetsz a kalandoknak, nem csak megszülettél!

Fizethet átutalással is a Szigetvár és Vidéke Takarékszövetkezet
50800166-11009687-es számú számlára.
A megjegyzésbe kérem a számlázási nevet és címet feltüntetni. Köszönöm.

Merényi Tamás további utazási tanácsaiért add meg a legjobb e-mailcímed.
Számos utazási praktikához juthatsz hozzá a következő könyve megjelenéséig.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.